SERVICII PREMIUM

Politica de Confidențialitate și GDPR

„Furniture Consulting” respectă confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor săi și se angajează să le protejeze în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Colectarea datelor personale

„Furniture Consulting” poate colecta date personale ale utilizatorilor în următoarele situații: – Când utilizați formularul de contact de pe site-ul nostru pentru a ne trimite un mesaj – Când vă abonați la newsletter-ul nostru – Când creați un cont pe site-ul nostru – Când plasați o comandă pe site-ul nostru Datele personale colectate pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală și alte informații necesare pentru a vă oferi serviciile solicitate.

Utilizarea datelor personale

„Furniture Consulting” utilizează datele personale colectate în următoarele scopuri: – Pentru a vă răspunde la mesajele trimise prin formularul de contact – Pentru a vă trimite newsletter-ul nostru – Pentru a vă permite să creați și să accesați contul dvs. pe site-ul nostru – Pentru a procesa și a livra comanda dvs.

Partajarea datelor personale

„Furniture Consulting” nu va partaja datele dvs. personale cu terțe părți, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a îndeplini obligațiile contractuale (de exemplu, pentru livrarea produselor comandate) sau pentru a respecta prevederile legale în vigoare.

Drepturile dumneavostră

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare: aveți dreptul să fiți informați despre modul în care sunt colectate și utilizate datele dvs. personale.
  • Dreptul la acces: aveți dreptul să solicitați o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs.
  • Dreptul la rectificare: aveți dreptul să solicitați corectarea oricăror date personale incorecte sau incomplete pe care le deținem despre dvs.
  • Dreptul la ștergere: aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor personale pe care le deținem despre dvs., cu excepția cazurilor în care există motive legale pentru a le păstra.
  • Dreptul la restricționarea procesării: aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării datelor personale pe care le deținem despre dvs.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul să solicitați transferul datelor personale pe care le deținem despre dvs. către o altă organizație.
  • Dreptul la obiecție: aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor personale pe care le deținem despre dvs. în anumite circumstanțe.

Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact afișate pe site-ul nostru.