SERVICII PREMIUM

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe site-ul „Furniture Consulting”! Acest site este deținut și operat de compania SEDGA DESIGN SRL și oferă servicii de consultanță pentru design interior.

Descrierea serviciilor

„Furniture Consulting” oferă servicii de consultanță, execuție și urmărire de șantier pentru design interior, în colaborare cu arhitecți și designeri. Aceste servicii includ, dar nu se limitează la: planificarea spațiilor interioare, selecția mobilierului și a decorațiunilor, asistență în achiziționarea produselor necesare și executarea personalizată a mobilierului.

Utilizarea site-ului

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezentate în această pagină. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Proprietate intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv textele, imaginile și designul, este proprietatea „Furniture Consulting” și este protejat prin drepturile de autor. Nu aveți voie să copiați, să reproduceți sau să distribuiți conținutul acestui site fără permisiunea scrisă a „Furniture Consulting”.

Confidențialitatea datelor

„Furniture Consulting” respectă confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor săi. Pentru mai multe informații despre modul în care colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. personale, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate.

Limitarea răspunderii

„Furniture Consulting” nu își asumă răspunderea pentru eventualele daune sau pierderi cauzate de utilizarea acestui site. Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere.

Modificări ale termenilor și condițiilor

„Furniture Consulting” își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați.