SERVICII PREMIUM
Data 10 mai, 2023
Client Livinguri Moderne
Contractor Furniture Consulting
Fluiditate și intimitate
Livinguri Moderne

Livingurile sunt spații dedicate relaxării și socializării, care pot fi amenajate în funcție de preferințele și nevoile proprietarilor. În 2023, livingurile vor urmări să creeze un echilibru între confort și estetică, folosind materiale de calitate și designuri moderne.

Un design modern pentru living este un design care se adaptează la dimensiunea și forma spațiului, oferind soluții personalizate pentru fiecare tip de activitate. Un design modern poate avea un stil minimalist, scandinav, rustic, vintage sau clasic, în funcție de gusturile beneficiarilor. Un design modern poate avea un plan deschis sau compartimentat, care să permită fluiditatea sau intimitatea spațiului.

Un material modern poate fi lemnul, metalul, sticla, piatra sau cimentul, în funcție de efectul dorit. Lemnul este un material natural și cald, care se potrivește cu orice stil de amenajare. Metalul este un material elegant care aduce un plus de rafinament. Sticla este un material transparent și luminos, care creează iluzia unui spațiu mai mare și mai aerisit. Piatra este un material durabil și natural, care aduce un plus de textură și contrast. Cimentul este un material simplu și versatil, care oferă un aspect curat și minimalist.

Acestea sunt cele mai importante detalii despre designul modern și materialele folosite în livingurile din 2023, care vor viza să creeze spații practice, frumoase și plăcute.